Mi vár az emberiségre?

A Földön valaha élt összes tudós 90%-a még ma is él. Az utóbbi évtizedekben hihetetlen fejlődés jellemzi a tudományt, ami nem áll meg egyelőre. Szemezgessünk olyan dolgokból, amelyek várhatóak a közeljövőben.

Allergia megszüntetése – Képesek laboratóriumi patkányok allergiáját megszüntetni

Egyéni belső szervek növesztése – Sci-fi filmekből már ismerős lehet, azonban lassan eljutunk odáig, hogy számunkra is elérhető legyen. (Cikk)

Event Horizon Telescope – Két év múlva esedékes kilövése utána képet kaphatunk fekete lyukakról és a James Webb teleszkóp pedig megmutathatja nekünk az univerzum legkorábbi eseményeit.

A policisztás ovárium szindróma gyógyítása – A reproduktív nők 5%-át érintő hormonrendszert érintő betegségre végre találtak gyógymódot. (Cikk)

Kopaszodás ellenszere – Sokakat érintő probléma a hajvesztés és már rengeteg gyógyír jelent meg a múltban is, de igazi megoldás, ami mindenkinek segített volna még nem. Talán még egy picit kell csak várni. (Cikk)

 

Mesterséges módon előállított hús – Íz, összetétel és állag, ami marad, de állatok életét nem veszi el. Mindenki jól járna.

Férfi fogamzásgátló tabletta – 83 tesztalany mellékhatás nélkül használta a terméket. (Cikk)