Az élet értelme, avagy mire NEM tudunk használni egy mobilt?

Először is kezdjük azzal, hogy mire tudunk használni egy mobilt? Nos, elég sok mindenre: internet, telefon, vérnyomásmérés, pulzusmérés, magasságmérés, gps navigáció, kamera, iránytű, távolság, hosszúság, film, zene, képnézegetés, egyes mobilokkal tv-t is lehet nézni, rádió, ébresztő, lámpa, nyilvántartások, feljegyzések, hangrögzítő, stb-stb.

Tehát fentiek alapján kijelenthetjük, hogy a mobil a 21.század svájcibicskája. Még csajozni is lehet vele, meg pasizni is, persze nem “úgy”, hanem maximum felvágni egy szuper mobillal.

Akkor most nézzük, mire nem jó: igaz, hogy “svájcibicska”, de mégsem lehet vele enni, sőt szánkózni, síelni, biciklizni, repülni, utazni, szeretni, szexelni, aludni, IGAZÁN kikapcsolódni, fát vágni, növényt ültetni és öntözni, állatot simogatni és etetni sem.

Azaz: mindenre lehet használni  ami kényelmi dolog, és a felgyorsult világunk velejárója: Maximum megkönnyíti ennek elviselését, de semmi olyat nem nyújt, ami az élet élvezetét, sava-borsát adja. Pontosabban, lehetsz VELE (együtt), de a mobil csak ott lesz, mint “passzív társ”, vagy maximum megörökíti életed pillanatait, de erre pl. egy fényképezőgép is képes.

Tehát (végkövetkeztetés): azt csináld, amit egy mobillal nem lehet és nem lesz semmi bajod az életben! 🙂


Természetesen ez a cikk csak vicces megközelítése az élet “nagy” dolgainak, de ha jól megnézed, Te is úgy látod majd, hogy azért valahol igazunk van. Tehát (és most már tényleg vége): ha tudod, kerüld a mobilt (de legyen Nálad, mert azért jól jöhet, ha pl. segítséget kell hívni – és a térerő is Veled van- )! 😉

Hoppá: a cikk képe viszont mit is ábrázol? Hát azt, hogy valaki megpróbált valódi svájcibicskát varázsolni a mobilból (illetve -hoz, mert a Task One mobiltokról van szó). Azonban mindez nem változtat a dolgon és cikkünk igazságtartalmán, hiszen jóformán használhatatlan a cucc, csak akkor legyen ilyened, ha nem tudsz szert tenni egy normális bicskára. Az meg a másik, hogy a drága mobilt is szorongatni karóhegyezés közben több, mint hülyeség, tehát bőven elegendő, ha külön viszed a tokot. Na most aztán tényleg vége… 😀

 

(Kép forrása: bartonchronicle.com)